تبلیغات
دارم می بازمت - آموزش طرز تهیه شیرینی کشمشی خوشمزه و ترد قنادی در منزل

آموزش طرز تهیه شیرینی کشمشی خوشمزه و ترد قنادی در منزل

نویسنده :یعقوب باراد
تاریخ:یکشنبه 18 مهر 1395-08:40 ب.ظ


آموزش طرز تهیه شیرینی کشمشی خوشمزه و ترد قنادی در منزل

شیرینی کشمشی,طرز تهیه شیرینی کشمشی,دستور پخت شیرینی کشمشی

آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه شیرینی کشمشی خانگی خوشمزه در منزل

مواد لازم شیرینی کشمشی

آرد :•: 1 و ¾ لیوان

پودر قند :•: 1 و ½ لیوان

کره :•: 150 گرم

تخم مرغ :•: 2 عدد

کشمش پلویی :•: ½ لیوان

اسانس وانیل :•: ½ قاشق چای خوری

شیرینی کوکی لاهیجان , طرز تهیه شیرینی کوکیز , شیرینی کوکی شکلاتی میکری گردویی کره ای شمالی

شیرینی کشمشی با روغن مایع,شیرینی کشمشی بازاری,شیرینی کشمشی نرم,شیرینی کشمشی بدون فر,شیرینی کشمشی قنادی,شیرینی کشمشی شف طیبه

آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه شیرینی کشمشی خانگی خوشمزه در منزل

طرز تهیه شیرینی کشمشی

ابتدا فر را روشن می کنیم و درجه آنرا روی دمای 160 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا زمان آماده شدن مایه شیرینی کشمشی گرم شود. کره را پانزده دقیقه قبل از شروع پخت شیرینی از یخچال خارج می کنیم تا نرم شود ، بعد از نرم شدن کره آنرا داخل ظرفی مناسب می ریزیم و پودر قند و وانیل را به آن اضافه می کنیم.

مواد داخل ظرف را با همزن آنقدر می زنیم تا یکدست و به رنگ کرمی در بیاید ، سپس تخم مرغ ها را اضافه کنیم ، توجه داشته باشید بعد از اضافه کردن هم تخم مرغ باید مواد را هم بزنیم و بعد تخم مرغ بعدی را داخل ظرف بشکنیم.

حالا نوبت اضافه کردن کشکش ها به شیرینی کشمشی است و بعد از آن آرد را روی مواد داخل ظرف الک می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. حالا داخل سینی فر یک کاغذ روغنی قرار می دهیم و به اندازه ای کوچک تر از گردو مواد بر مداریم و روی سینی قرار می دهیم .

دقت داشته باشید که شیرینی بعد از اینکه بپزد تخت و نازک می شود ، به همین جهت فاصله شیرینی ها را طوری تنظیم کنید که بهم نچسبند. سینی را داخل فر قرار می دهیم . حدود پانزده دقیقه طول می کشد که لبه های شیرینی ها طلایی شود .

زمانی که دیدید لبه شیرینی کشمشی طلایی است آنرا از فر خارج کنید و اجازه دهید شیرینی ها خنک شوند تا بتوانید به راحتی از کاغذ جدایشان کنید. حالا می توانید چای خود را با شیرینی کشمشی خانگی خودتان میل بفرمایید.

اگر مایلید شیرینی کشمشی شما طلایی یا زرد رنگ شود می توانید کمی زعفران دم کنید و داخل مواد شیرینی بریزید ، با اینکار می توانید شیرینی کشمشی زعفرانی که طرفداران بسیار دارد تهیه فرمایید. اگر مایلید شیرینی شما نرم شود کمی شیر به مواد شیرینی اضافه کنید.

شیرینی دانمارکی,طرز تهیه شیرینی دانمارکی,دستور پخت شیرینی دانمارکی

آموزش طرز تهیه شیرینی کشمشی خوشمزه و ترد قنادی در منزل




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 
Foot Problems
سه شنبه 10 مرداد 1396 12:27 ق.ظ
I don't even know how I ended up right here, however I believed this submit used to
be great. I don't understand who you might be however definitely you
are going to a well-known blogger in the event you are not already.
Cheers!
vit d and foot pain
شنبه 10 تیر 1396 07:04 ق.ظ
I drop a leave a response each time I appreciate a
article on a blog or I have something to valuable to contribute to the conversation.
Usually it is caused by the sincerness displayed
in the post I browsed. And on this article دارم می بازمت - آموزش طرز تهیه شیرینی کشمشی خوشمزه و ترد
قنادی در منزل. I was excited enough to
leave a thought ;) I do have a couple of questions for you if it's okay.
Is it simply me or does it give the impression like a few of these remarks appear like
coming from brain dead folks? :-P And, if you are writing on other
sites, I would like to keep up with you. Would you list the complete urls of your social pages like your twitter feed, Facebook
page or linkedin profile?
foot pain from bunion
چهارشنبه 7 تیر 1396 06:39 ب.ظ
Glad to be one of several visitors on this awing internet site :D.
danitarogers.jimdo.com
چهارشنبه 20 اردیبهشت 1396 10:52 ب.ظ
First of all I want to say excellent blog! I had a quick question which I'd like to ask
if you do not mind. I was curious to know how you center
yourself and clear your mind before writing.

I've had a difficult time clearing my mind in getting my ideas out
there. I truly do take pleasure in writing however it just seems like the first 10 to 15 minutes are wasted just trying to figure out how to begin. Any suggestions or tips?
Many thanks!
BHW
پنجشنبه 7 اردیبهشت 1396 08:52 ب.ظ
Hey there! Would you mind if I share your blog with my
twitter group? There's a lot of folks that I think would
really appreciate your content. Please let me know.
Cheers
BHW
سه شنبه 29 فروردین 1396 09:05 ق.ظ
Hello everyone, it's my first pay a visit at this web page, and piece of
writing is genuinely fruitful in favor of me, keep up posting these articles or reviews.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر